Barva medu je světle oranžová. Tymiánový med je považován za potravinu, která má tonické a antiseptické vlastnosti. Podle nedávného průzkumu se zdá, že tymiánový med má silný účinek proti mikroorganismům. Med může přirozeně krystaliozovat mezi 6-18. měsíci. 15gr. tymiánového medu má 52 kalorií.
Obsahuje: glukózu, fruktózu, sacharózu, prolin, draslík, sodík, vápník, mangan, zinek, železo, měď.
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Lahodný tymiánový med z řeckého ostrova Ios ležícího v Kykládském souostroví s přirozeně jantarovou barvou a příjemnou vůní. Med je sbírán na Iosu v limitovaném množství. Jeden...
Med z květů dubů a kaštanů je sbírán vysoko v řeckých horách během parných letních dní. Velmi delikátní med má tmavou barvu a intezivní méně sladkou chuť.
Stejně jako medové oplatky mají Thomas a Costas rádi křupavé čokoládové kuličky s medem hlavně na snídani. Jsou vyrobené z cereálií oslazené medem bez umělých barviv, přidaného...
Mellona BIO raw med s tradičním kyperským karobovým sirupem, který je vyroben 100% z BIO karobu, neboli svatojánského chleba bez přidaných sladidel či konzervantů, nevypadá sice...
Raw med s mletou skořicí a nic víc. Oblíbená chuť skoříce s medem je skvělá na palačinky.
Piniový med je výrazně tmavší ve srovnání s tymiánovým medem, med produkovaný během jara je maličko světlejší a průhlednější než ten, který se sbírá na podzim. Má skvělou chuť a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.