Složení: pistácie 40%, cukr, sušené mléko, slunečnicový olej, sůl.
Výživové údaje na 100ml: energetická hodnota: 2133Kj/510kcal, tuky: 28,52 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2,43 g, sacharidy: 53,34 g z toho cukry 43,16 g, bílkoviny: 11,59 g, sůl: 0,1 g.
Může obsahovat ořechy a lepek.
.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

100% přírodní produkt vyrobený z řeckého raw nefiltrovaného borovicového medu a mastichového oleje z Chiu. Med je bohatý na vitamín B1, B2, E a spoustu dalších tělu prospěšných...

Lahodnou pomazánku z křupavých řeckých mandlí bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.

Lahodné máslo bez přidaného cukru obsahuje 85% oříšků - lískové ořechy, mandle, burské oříšky, kešu a pistácie a lahodnou mléčnou čokoládu od tradičního výrobce čokolád ze...

Fantastická BIO hořká čokoládová pomazánka je vyrobena pouze ze tří ingrediencí: obsahuje 45% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek a cukr z kokosových květů. A to je vše!...

Lískooříškové máslo je vyrobené rozemletím křupavých lískových oříšků, které jsou v době výroby ideálně zralé, aby výsledná chuť byla lahodná i bez přidaného cukru. Přidejte si...

Pomazánka s lískovými oříšky a kakaem doladěná k dokonalosti olivovým olejem je ideální na palačinky nebo na třeba na croissant.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.