Kromě salátu se hodí skvěle do sendviče nebo jen tak k čerstvému křupavému chlebu. Vyzkoušejte jej také zapečený v alobalu s červenou paprikou a rajčátky.
Značka P.D.O. znamená "Protected Destination of Origin". Tato značka je zárukou, že produkt pochází z konkrétní oblasti.
Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, oregano, extra panenský olivový olej, bakterie kyseliny mléčné, jedlá sůl, syřidlo, chlorid vápenatý.
Obsah tuku v sušině min. 43%, vlhkost max 56%.
Výživové údaje na 100gr:
Energetická hodnota 978kJ/233kcal, tuky 20g z toho nasycené mastné kyseliny 17g, sacharidy 0,2g z toho cukry 0,1g, bílkoviny 13,1g, sůl 5,1gr.
Skladujte v lednici při teplotě do +4 stupňů Celsia.

Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...

Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...

100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...

Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.

Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...

Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...

Bílý kozí sýr vyroběný ručně v podhůří hory Athos na Chalkidiki má tvar připomínající posvátnou horu, obsahuje více jak 90% kozího mléka a zbytek mléka ovčího. Sýr zraje...

Lahodné kozí mléko Olympos s obsahem tuku 3,7% má nejen skvělou chuť, ale je lehce stravitelné a je přírodním zdrojem vápníku.

Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na lesbosských...

Tradiční řecký sýr Manouri vyrobený v malé vesničce Kalambaka přímo pod Meteorami je středně měkký čerstvý sýr, který je krémovější než feta, protože se do syrovátky přidává...

Oblíbený tvrdý sýr graviera se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix BIO ovčího a kozího mléka. Sýr je lahodný, jemný a je ideální jen ta nakrájený s...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.