Polotvrdý sýr z Kypru, vyráběný z kravského, ovčího a kozího mléka a dochucen mátovými lístky. Má lehce slanou chuť, a protože se při tepelné úpravě neroztéká, je používán zejména na grilování nebo opékání na pánvi.
Složení: čerstvé pasterizované kravské, kozí a ovčí mléko, syřidlo (není živočišného původu), sůl, máta.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1362 kJ/328 kcal, tuky 25,2g z toho nasycené mastné kyseliny 15,4g, sacharidy 2,8g, z toho cukry 2,8g, bílkoviny 22,4g, sůl 2,3g.
Váha balení 250g.
Skladujte v lednici při teplotě od 0 do +6 stupňů Celsia.
Milujete řecké olivy? Řecké kalamon olivy patří k těm nejoblíbenějším a neobejde se bez nich žádný správný řecký salát choriatiky s fetou.
BIO olivová pasta z oliv Kalamon se připravuje z těch nejlepších oliv, je skvělá na sendviče nebo na čerstvou bagetku se zralým rajčátkem a sýrem feta. Ale použití je široké -...
BIO Kalamon olivy jsou ručne sbírané, vybírají se jen ty nejlepší a jsou naložené dle rodinného receptu v extra panenském olivové oleji s minimálním množstvím soli a špetkou...
Skvělé BIO olivy Kalamon jsou balené v modifikované atmosféře tak, aby si zachovaly svou chuť a aroma.
Skvělé minimálně solené velké olivy Prune z Argolidi na Peloponésu jsou sušené v troubě a díky sušení a minimálnímu množství soli si zachovávají přírodní chuť oliv a aroma.
Lahodné černé olivy Throuba z Kréty.
Delikátní zrající sýr z Chiosu z kozího mléka. Svou chuť rozvine nejlépe při pečení třeba s pečenou bramborou, ale skvěle chutná i s dobrým vínem a olivami nebo jen tak na...
Oblíbený tvrdý sýr graviera se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka. Sýr je lahodný, jemný a je ideální jen tak nakrájený s čerstvým...
Jemný, čerstvý sýr z kozího a ovčího mléka z Kréty. Ideální na chléb, na řecký dakos nebo na plnění těstovin.
Lahodný tradičně vyráběný jogurt z ovčího mléka z ostrova Lesbos skvělé chutná samotný nebo s řeckým medem a fíky případně dobrou marmeládou a díky kvalitnímu mléku od oveček...
Tvrdý sýr graviera Akanthos z Chalkidiki je vyroben z čerstvého ovčího a kozího mléka a zraje minimálně 12 měsíců. Výsledkem je intensivní jemná chuť sýra, skvělé chutná k...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.