Složení: celozrnná mouka (ječmenná 52%, pšeničná 48%), voda, kvasnice. 0% cholesterolu, bez konzervantů.
Jemná pomazánka z kalamon oliv s bazalkou a česnekem se používá zejména jako dip, ale i do sendvičů, salátů atp. Doporučujeme servírovat se sýrem feta a sluncem sušenými rajčaty...
Zralé řecké lilky s voňavými rajčátky s extra panenským olivovým olejem se snoubí v této skvělé omáčce. V troubě pečený lilek dává jídlu jemnou chuť a kombinace koření s...
Jemná a krémová pasta s oblíbeným sýrem feta a oregánem se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary dakos.
Jemná pomazánka z cirzny s česnekem a sezamovou pastou je výborná jako dip ke grilované zelenině nebo masu, skvělá je také v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary...
Pomazánka z pečeného lilku a rajčátek s trochou oblíbeného sýru feta a česneku je výborná na opečený chleba nebo ke grilované zelenině. Dobře se hodí i na těstoviny.
Jemná a krémová pasta ze zelených oliv s trochou olej a kořením se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé...
Křupavé ručně vyrobené mini suchary z Kréty s vysokým obsahem celozrnné ječmenné mouky skvěle chutnají jako sendvič, stačí lehce namočit ve vodě, pokapat olivovým olejem,...
Tradiční ručně vyrobené krétské suchary "dakos". Přidejte je jen tak po krétském způsobu na řecký salát a pokapejte olivovým olejem. Nebo si připravte pokrm "koukouvaja", což...
Křupavé celozrnné s ječmennou moukou a olivovým olejem jsou výborné se sýrem, sušenou šunkou a dobře vychlazeným bílým vínem.
Tradiční ručně vyráběnédvakrát pečené žitno-pšeničné suchary z Kréty zvané dakos jsou ideální součást řeckého salátu Choriatiki, stačí před dokončením salátu suchary lehce...
Křupavé malé suchary z Kréty jsou ručně vyrobené z kvalitní pšeničné a kukuřičné mouky s olivovým olejem, sýrem graviéra a ochucené krétskými rajčátky, paprikami a cibulkou....
Tradiční ručně vyrobené sladké tyčinky s karobem z krétské Sfakie jsou křupavé a jako odpolední svačinka po sportu jsou skvělé. Bez palmového tuku a konzervantů. ...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Rodinná pekárna To Manna rodiny Tsatarokanis začala s pečením tradičních krétských sucharů zvaných "paximádi" již v roce 1948. Jako první začali prodávat balené suchary v Řecku. Podle tradičních krétských receptů, s láskou a za použití přírodních ingrediencí začali postupně rozšiřovat nabídku pekařských produktů. V malé vesnici Platanos nedaleko města Chania na západě Kréty pokračují s výrobou v dnes již moderní pekárně a vyvážejí své produkty do mnoha zemí. Stále však platí, že jejich produkty jsou nejen chutné, ale také zdravé a jsou vyrobeny bez umělých dochucovadel či konzervantů.
Ochutnejte skvělé krétské suchary s čerstou zeleninou a řeckými sýry.