Složení: tahini (rozemletá oloupaná sezamová semínka), polydextróza 30%, maltitol sirup 17%, isomalt 8%, steviol glykosid, kakao 1% mono a diglyceridy mastných kyselin, příchuť, výtažek z mydlice
Může obsahovat stopy ořechů.
200g.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Ručně vyrobené loukoumi je oblíbená řecká sladkost, lze ho ochutit mnoha různými způsoby, vyzkoušejte loukoumi s chioskou mastichou.

Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená vanilkou a kávou, s pistáciemi, mandlemi a vlašskými ořechy....

Tradiční řecký dezert Tsoureki se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí je plněné kaštanovým krémem a je máčené v bílé čokoládě. V...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s burskými oříšky je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka...

Dobře známý ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný baklava je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří listové těsto zvané filo, sladká náplň je s...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s čokoládou je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia východně...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.