Složení: tahini (rozemletá loupaná sezamová semínka), glukózový sirup 42%, cukr 5,7%, pistácie 3,9%. mono a diglyceridy mastných kyselin, extrakt z mydlice, příchutě.
Může obsahovat stopy ořechů.
Balení 200g.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená vanilkou a kávou, s pistáciemi, mandlemi a vlašskými ořechy....

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s vlašskými ořechy a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího receptu....

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s jahodovou marmeládou, čokoládou a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...

Ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný gianniotiko je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří drobné nitky vyrobené z těsta obalené filo těstem,...

Měkké ručně vyrobené tradiční medové sušenky zvané MELOMAKARONA s pekanovými ořechy a kousky kakaa patří mezi typické vánoční cukroví, ale k odpolední kávě se hodí kdykoliv....

Tradiční řecký dezert Tsoureki se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí je plněné kaštanovým krémem a je máčené v bílé čokoládě. V...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.