Složení: 30% loukoumi s pistáciemi - pistácie 6%, cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, barvivo E141, pistáciová příchuť), 30% loukoumi s vanilkovou příchutí -cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, vanilková příchuť), 30% loukoumi s příchutí růže - cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, barvivo E120, růžová příchuť), moučkový cukr 8%, kukuřičný škrob 2%.
Po otevření uchovávejte na suchém a chladném místě. Může obsahovat stopy buráků a dalších ořechů.
Balení 200g.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s příchutí vanilky je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva je slazená stévií s příchutí vanilky, je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí...

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s pomerančem, čokoládou, lískovými oříšky a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle...

Ručně vyrobené loukoumi je oblíbená řecká sladkost, lze ho ochutit mnoha různými způsoby, vyzkoušejte loukoumi s chioskou mastichou.

Tradiční řecká sladkost Melomakarona se v Řecku peče hlavně na Vánoce, ale v řeckých cukrárnách je najdete po celý rok. Lahodná chuť řeckého medu a vlašských ořechů je základem...

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s mandlemi, vlašskými ořechy a kataifi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.