Složení: 30% loukoumi s pistáciemi - pistácie 6%, cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, barvivo E141, pistáciová příchuť), 30% loukoumi s vanilkovou příchutí -cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, vanilková příchuť), 30% loukoumi s příchutí růže - cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, barvivo E120, růžová příchuť), moučkový cukr 8%, kukuřičný škrob 2%.
Po otevření uchovávejte na suchém a chladném místě. Může obsahovat stopy buráků a dalších ořechů.
Balení 200g.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční řecký dezert Tsoureki připomíná naši vánočku a v Řecku se peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí je plněné lísko oříškovým krémem a...
Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s mandlemi, vlašskými ořechy a kataifi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...
Ručně vyrobené tradiční máslové sušenky zvané KOURABIÉ s mandlemi a kousky kakaa patří mezi typické vánoční cukroví, ale k odpolední kávě se hodí kdykoliv. Vyzkoušejte novinku...
Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená vanilkou a kávou, s pistáciemi, mandlemi a vlašskými ořechy....
Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s příchutí vanilky je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka...
Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva je slazená stévií s příchutí vanilky, je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.