Složení: pistácie 6%, cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, kukuřičný škrob, barvivo E141, příchuť.
Po otevření uchovávejte na suchém a chladném místě. Může obsahovat stopy buráků a dalších ořechů.
Balení 200g.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Dárkové balení BAKLAVY - tradiční řecké sladkosti vyrobené z filo těsta, mix různých druhů. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...

Dárkové balení VEGAN BAKLAVY se 16. kousky baklavy - tradiční řecké sladkosti vyrobené z filo těsta ve veganské variantě s extra panenským olivovým olejem s několika různými...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s kakaem je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s burskými oříšky je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka...

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s mandlemi, vlašskými ořechy a kataifi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...

Tradiční řecká sladkost Melomakarona se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodná chuť řeckého medu a vlašských ořechů je základem pro měkký voňavý dezert.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.