Složení: pšeničná mouka, cukr, glukóza, koncentrovaný pomerančový džus, 6% medu, 6% vlašských ořechů, pšeničná krupice, rostlinný olej (palmový), prášek do pečiva (kypřící látky: difosfáty, uhličitan sodný, uhličitan vápenatý, kukuřičný škrob, pšenice škrob), konzervant: sorban draselný, skořice, hřebíček, regulátory kyselosti: kyselina citrónová, pomerančová příchuť.
Může obsahovat stopy vajec, sezamu, arašídů, lískových ořechů a vlašských ořechů. Skladujte na chladném, stinném a suchém místě.
680g v dárkové krabičce.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s vlašskými ořechy a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího receptu....

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s brusinkami a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího receptu. Perfektní...

Tradiční řecká sladkost Melomakarona se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodná chuť řeckého medu a vlašských ořechů je základem pro měkký voňavý dezert.

Tradiční řecký dezert Tsoureki se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí je plněné kaštanovým krémem a je máčené v bílé čokoládě. V...

Dobře známý ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný baklava je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří listové těsto zvané filo, sladká náplň je s...

Dárkové balení BAKLAVY - tradiční řecké sladkosti vyrobené z filo těsta, mix různých druhů. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodina Chrisanthidis otevřela svou první rodinnou dílnu a prodejnu již v roce 1980 v Nea Karvali v Kavale na severu Řecka, kde vyrobili svůj slavný dezert kourabie s tradiční chutí domácího receptu. Rodina a jejich první partneři rok co rok experimentovali, zkoušeli a nakonec vytvořili širokou nabídku produktů prémiové kvality srovnatelné s nejlepšími cukrárnami v té době. Nejoblíbenější dezerty jsou Kourabiedes a Melomakarona, které se v Řecku konzumují hlavně v období Vánoc. Vyzkoušejte lahodné dezerty s mandlemi, vlašskými ořechy nebo lískovými oříšky.