Kód: 2468 |

Vegan baklava bez cukru GARDEN of EDEN s fíky a jablkem 140g KOLIONASIOS

159 Kč 169 Kč Sleva 5 % 113,57 Kč / 100 g
Vyprodáno

Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená fíky a jablky bez ořechů, takže si ji mohou dopřát i milovníci sladkých dezertů s alergií na ořechy. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího receptu. Baklava bez cukru je skvělý dárek pro přátele či rodinu, už nemusí o baklavě jenom snít, ale mohou ji klidně sníst :-) ke kávě s vanilkovou zmrzlinou je to skvělý dezert.

Možnosti doručení
Kategorie: Baklava, dezerty, chalva, loukoumi
? výrobek obsahuje: mandle,pistácie,vlašské ořechy
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 10 dní
Položka byla vyprodána…

Složení: pšeničná mouka, BIO agávový sirup 18%, ovesné vločky, polydextróza, sušené fíky 7%, extra panenský olivový olej 5%, sušená jablka 3%, sušené meruňky, semolina, pomerančový džus, aroma, kyselina citrónová, sukralóza.

Skladujte na chladném a suchém místě. Může obsahovat stopy mléka, sezamu a jiných ořechů. 

Balení 7ks, 140g.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
IK Avatar autora | 4.3.2022
Baklavu miluji, kupovávala jsem si ji na mlsání na každé dovolené v Řecku, pak jsem skončila na vozíku, takže jsem se musela smířit s krabičkou baklavy z Lidlu. Navíc na vozíku, když není dost pohybu, přibírám takřka po všem, baklava bez cukru byla jasná volba. Baklava bez cukru nic neztrácí ze své výborné chuti, je sladká díky ovoci, jablku, fíkům, koupe se v medu. Každý kousek je balený zvlášť, tak i velmi praktické balení po jednom kuse, jednotlivé kousky se k sobě neslepí. Určitě objednám znovu a určitě milovníkům sladkého a všem mlsalům doporučuji. Nejlepší je kousek medové baklavy ke kávičce :-)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Logo KolionasiosNikos Kolionasios se narodil v malé vesnici poblíž jezera v Ioannině ve středním Řecku. V jeho rodině již od třicátých let pekli různé domácí pečivo a samozřejmě baklavu, oblíbený tradiční řecký dezert z filo těsta. Když jeho babička Maria v kuchyni uklidila stůl a poprášila ho moukou, bylo jasné, že brzy rozbalífilo těsto a všichni se těšili na skvělou baklavu. Později se Nikos se svou ženou přestěhovali do Athén, kde úspěšně vedli pekárnu a cukrárnu. Základem úspěchu byla samozřejmě skvělá baklava podle rodinného domácího receptu.

Dnes patří baklava Kolionasios k nejlepším v Řecku, vyváží se do mnoha zemí světa a můžete si ji nyní koupit i u nás v GreekMarketu.

kolionasios_baklavas_092_1