BEST BEFORE 30.9.24 Akce -30%
Kód: 0611 |

100% BIO hořká čokoláda KAKAU WORSHIP kolekce MADAGASKAR 75g KAKAU

229 Kč 239 Kč Sleva 4 % 305,33 Kč / 100 g
Vyprodáno

BIO 100% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kakaových bobů odrůdy Criollo z Madagascaru zcela bez cukru. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro opravdové milovníky hořké čokolády.

 

Možnosti doručení
Kategorie: Čokolády a pralinky
? bezlepkové: ano
druh čokolády: hořká,BIO
? kategorie potravin: BIO
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 10 dní
Položka byla vyprodána…

Na severní pobřeží ostrova Madagascar rostou kakaovníky druhu Criollo již od 18. století a kávové boby patří k nejlepším na světě. Čokoláda z nich vyrobená má úžasnou zemitou chuť s náznaky ovoce a tvoří excelentní kombinaci chutí. 

Složení: čokoláda z kakaových bobů a kakaového másla v BIO kvalitě. Obsah kakaa 100%.

Bez alergenů - neobsahuje ani stopy lepku, sóji či mléka. Baleno ve 100% biologicky odbouratelném obalu.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 650 Kcal, tuky 52g (z toho nasycené mastné kyseliny 37g), sacharidy 16g (z toho cukry 9g), bílkoviny 5g, sůl 0,8g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

KakaulogoMajitelé firmy Kakau z Athén vyrábějící BIO čokolády žili nějakou dobu v Jižní Americe (Mexico, Peru, Guatemala) a studovali místní kulturu čokolády. Výroba jejich čokolády začíná pečlivým výběrem a studiem surových kakaových bobů, aby definovali způsob pražení, proces, při kterém se uvolňují vůně a chuť každého kávového bobu. Každá čokoláda vytváří zvláštní zážitek, je vyrobena ručně, ručně balena, aby si udržela co nejlepší chuť. Všechny čokolády Kakau jsou zabaleny v recyklovatelném papíře a vloženy do biologicky rozložitelného sáčku vyrobeného z dřevní buničiny, aby byla projevena úcta k přírodě, ze které čokoláda vzešla. Čokolády jsou slazené kokosovým cukrem, který se získává z neotevřeného květu kokosové palmy Cocos Nucifera. Jeho chuť je podobná hnědému cukru, ale má výrazné tóny karamelu. Vyzkoušejte excelentní čokolády v BIO kvalitě vyrobené z těch nejlepších bobů z Jižní Ameriky. A čokoládová pomazánka s lískovými oříšky slazená kokosovým cukrem, je nejlepší jakou v životě ochutnáte! :-)

Kakau worship BIO cokolady