Kód: 0619 |

65% BIO hořká čokoláda s mandlemi SIRIUS VELVET kolekce MADAGASCAR 75g KAKAU

239 Kč 249 Kč Sleva 4 % 318,67 Kč / 100 g
Vyprodáno

BIO 65% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa s BIO mandlemi z ostrova Kea je vyrobená z kávových bobů odrůdy Criollo z Madagaskaru a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro opravdové milovníky.

 

Možnosti doručení
Kategorie: Čokolády a pralinky
? bezlepkové: ano
druh čokolády: hořká,BIO
? kategorie potravin: BIO
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 10 dní
Položka byla vyprodána…

Na severní pobřeží ostrova Madagascar rostou kakaovníky druhu Criollo již od 18. století a kávové boby patří k nejlepším na světě. Čokoláda z nich vyrobená má úžasnou zemitou chuť s náznaky ovoce a tvoří excelentní kombinaci chutí. BIO křupavé mandle jsou sbírané na řeckém ostrove Kea.

Složení: čokoláda z kakaových bobů Criollo, kakaového másla, mandlí a slazená cukrem z kokosových květů, vše v BIO kvalitě. Obsah kakaa minimálně 65%.

Bez alergenů - neobsahuje ani stopy lepku, sóji či mléka. Baleno ve 100% biologicky odbouratelném obalu.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 645 Kcal, tuky 45,1g (z toho nasycené mastné kyseliny 26,8g), sacharidy 42,5g (z toho cukry 32,7g), bílkoviny 8,2g, sůl 0,18g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

KakaulogoMajitelé firmy Kakau z Athén vyrábějící BIO čokolády žili nějakou dobu v Jižní Americe (Mexico, Peru, Guatemala) a studovali místní kulturu čokolády. Výroba jejich čokolády začíná pečlivým výběrem a studiem surových kakaových bobů, aby definovali způsob pražení, proces, při kterém se uvolňují vůně a chuť každého kávového bobu. Každá čokoláda vytváří zvláštní zážitek, je vyrobena ručně, ručně balena, aby si udržela co nejlepší chuť. Všechny čokolády Kakau jsou zabaleny v recyklovatelném papíře a vloženy do biologicky rozložitelného sáčku vyrobeného z dřevní buničiny, aby byla projevena úcta k přírodě, ze které čokoláda vzešla. Čokolády jsou slazené kokosovým cukrem, který se získává z neotevřeného květu kokosové palmy Cocos Nucifera. Jeho chuť je podobná hnědému cukru, ale má výrazné tóny karamelu. Vyzkoušejte excelentní čokolády v BIO kvalitě vyrobené z těch nejlepších bobů z Jižní Ameriky. A čokoládová pomazánka s lískovými oříšky slazená kokosovým cukrem, je nejlepší jakou v životě ochutnáte! :-)

Kakau worship BIO cokolady