Na severní pobřeží ostrova Madagascar rostou kakaovníky druhu Criollo již od 18. století a kávové boby patří k nejlepším na světě. Čokoláda z nich vyrobená má úžasnou zemitou chuť s náznaky ovoce a tvoří excelentní kombinaci chutí. BIO křupavé mandle jsou sbírané na řeckém ostrove Kea.
Složení: čokoláda z kakaových bobů Criollo, kakaového másla, mandlí a slazená cukrem z kokosových květů, vše v BIO kvalitě. Obsah kakaa minimálně 65%.
Bez alergenů - neobsahuje ani stopy lepku, sóji či mléka. Baleno ve 100% biologicky odbouratelném obalu.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 645 Kcal, tuky 45,1g (z toho nasycené mastné kyseliny 26,8g), sacharidy 42,5g (z toho cukry 32,7g), bílkoviny 8,2g, sůl 0,18g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Majitelé firmy Kakau z Athén vyrábějící BIO čokolády žili nějakou dobu v Jižní Americe (Mexico, Peru, Guatemala) a studovali místní kulturu čokolády. Výroba jejich čokolády začíná pečlivým výběrem a studiem surových kakaových bobů, aby definovali způsob pražení, proces, při kterém se uvolňují vůně a chuť každého kávového bobu. Každá čokoláda vytváří zvláštní zážitek, je vyrobena ručně, ručně balena, aby si udržela co nejlepší chuť. Všechny čokolády Kakau jsou zabaleny v recyklovatelném papíře a vloženy do biologicky rozložitelného sáčku vyrobeného z dřevní buničiny, aby byla projevena úcta k přírodě, ze které čokoláda vzešla. Čokolády jsou slazené kokosovým cukrem, který se získává z neotevřeného květu kokosové palmy Cocos Nucifera. Jeho chuť je podobná hnědému cukru, ale má výrazné tóny karamelu. Vyzkoušejte excelentní čokolády v BIO kvalitě vyrobené z těch nejlepších bobů z Jižní Ameriky. A čokoládová pomazánka s lískovými oříšky slazená kokosovým cukrem, je nejlepší jakou v životě ochutnáte! :-)