Složení: hořká čokoláda 90% (cukr, kakaová hmota, odtučněný kakaový prášek, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), kousky kakaa 10%.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů a sezamu. Skladujte na suchém a chladném místě.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Hořká 67% ručně vyrobená čokoláda MADAGASCAR z kakaových odrůd Criollo, Forestero a Trinitario v kombinaci s růžovým pepřem, skořicí a kardamomem učaruje všem milovníkům hořké...
Lahodná mléčná čokoláda vyrobená ve vyhlášené cukrárně Agapitos v Soluni.
BIO 65% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa s BIO mandlemi z ostrova Kea je vyrobená z kávových bobů odrůdy Criollo z Madagaskaru a je slazená cukrem z kokosových květů....
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...
Hořká čokoláda s mixem oříšků se stévií.
Hořká a mléčná čokoláda s mixem oříšků.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.