Složení: bílá čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), brusinky 10%. Obsah kakaa 26,6%.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu. Uschovejte na chladném a suchém místě.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Hořká 72% ručně vyrobená čokoláda SATONGO v kombinaci s mangem, růžovým pepřem a himalájskou solí učaruje všem milovníkům hořké čokolády nejvyšší kvality.
Ideální čokoláda pro děti s čokoládovými křupinkami, sušenkami Oreo a waflovými pralinkami.
Hořká, mléčná a bílá čokoláda s vánočním motivem od Sokolata Agapitos 1944. Barvy jsou výhradně přírodní, žádná chemie, jen skvělá čokoláda :-)
RUBY čokoláda je 100% přírodní čokoláda s vysokým podílem kakaa, má lehce ovocnou chuť a bez jakýchkoliv barviv ma přirozeně rubínovou barvu. Ochutnejte "nováčka" mezi...
BIO kokosový cukr je přírodní sladidlo sbírané z neotevřeného květu kokosové palmy (Cocos Nucifera) z Indonésii. Jeho chuť je podobná hnědému cukru, ale s výraznými tóny...
Hořká, mléčná a bílá čokoláda pěkně namixovaná v designu Jacksona Pollocka pro sladké mlsání.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.