Složení: bílá čokoláda bez přidaného cukru 85% (sladidla stévie a maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), 15% pekanových ořechů. Obsah kakaa 27,4%.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Hořká, mléčná a bílá čokoláda s barevným designem Impressionism. Barvená 100% přírodními koncentráty.

Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou mléčnou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej mandarinkou s konopnými semínky, mákem...

Bílá jahodová čokoláda.

KARAMELA je bílá a mléčná čokoláda s pekanovými ořechy a kapučínem, která se rozpustí na jazyku a zanechá lahodnou sladkou chuť karamelu.

Mléčná čokoláda bez cukru slazená stévií s kešu ořechy je ideální pro všechny mlsaly, co nechtějí nebo nemohou cukr.

Také máte rádi horkou čokoládu? Vyzkoušejte BIO 60% vyrobenou z kakaa z kávových bobů z Peru ochucenou špetkou kardamomu, vanilky, skořice zázvoru. Je slazená cukrem z...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.