Agapitos čokoláda je ručně vyráběná z nejlepší belgické čokolády. Čokoláda je bez umělých látek a konzervantů. Složení: čokoláda 37% kakaa, cukr,
kakao. máslo, kakao. hmota, suš. plnotučné mléko, emulgátory: sojový lecitin, vanillin, pšen. mouka, karamel, sluneč., palm. a kokos. olej, syrovátka,
lísko.pasta, pšen.škrob, glukozo-frukt.sirup, uhličitan amonný, soda, sůl, arabská guma, šelak. Může obsahovat stopy lepku, mléka, soji
nebo ořechů
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 2274kJ/543kcal, tuky 32,7g z toho
nasycené mastné kyseliny 17,8g, sacharidy 54,6g z toho cukry 46,0g,
bílkoviny 5,7g, vláknina 3,3g, sůl 0,2g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.