Složení: hořká čokoláda 88% (kakaové máslo, cukr, kakaová hmota, sójový lecitin, vanilín, 4% extra panenský olivový olej infuzovaný bio tymiánovým extraktem 10% a 3% extra panenský olivový olej infuzovaný lanýžem 1,5%, sušené houby Craterellus Comucopioides (stroček trubkovitý) 2,7%, kardamon 0,9%, tymián 0,5%, hořčičná semínka 0,5%, lanýžová mořská sůl 0,3%, lanýž 0,1%. Obsah kakaa 63%.
Může obsahovat stopy lepku, sezamu, mléka, ořechů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.