Složení: 70% hořká čokoláda (90%) (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sojový lecitín, přírodní vanilková příchuť), mandle (10%). Obsah kakaa 64,8%.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů.
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Hořká 67% ručně vyrobená čokoláda BRAZIL z kakaových odrůd Trinitario a Amazonian Forastero v kombinaci s kešu, pistáciemi, pomerančem a skořicí učaruje všem milovníkům hořké...
Hořká, mléčná a bílá čokoláda s velikonočním motivem od Sokolata Agapitos 1944 ozdobená přírodními barvami.
Extra hořká 80% ručně vyrobená čokoláda KUMABO z kakaových odrůd Trinitario a Forestero (Tanzánie, Ghana, Sao Tome) v kombinaci s ananasem, vodkou, kousky kakaa a uzeným pepřem...
Mléčná čokoláda bez cukru slazená stévií pro všechny mlsaly, co nemůžou nebo nechtějí cukr.
Lahodná kombinace hořké čokolády, křupavých řeckých mandlí a černého letního lanýže vás bude bavit. Otevřete ji a nebudete chtít přestat ochutnávat.
Pěkné hořká 80% čokoláda s kousky kakaa pro opravdové milovníky hořké čokolády.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.