Složení: 70% hořká čokoláda (90%) (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sojový lecitín, přírodní vanilková příchuť), mandle (10%). Obsah kakaa 64,8%.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Hořká, mléčná a bílá čokoláda pěkně namixovaná v designu Jacksona Pollocka pro sladké mlsání.

Hořká čokoláda ručně vyrobená ve vyhlášené cukrárně Agapitos v Soluni.

100% hořká čokoláda bez cukru s brusinkami, quinoa a skořicí pro opravdové milovníky hořké čokolády.

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Guatemaly ochucená kávou Finca Catarata, vanilkou, špetkou chilli a skořicí a je slazená cukrem z...

Kombinace mléčné a bílé čokolády s Natural Designem vám uděla veselý den. Artisan Sokolata Agapitos od roku 1944.

KARAMELA je bílá čokoláda s kešu ořechy, burskými oříšky a mandlemi, která se rozpustí na jazyku a zanechá lahodnou sladkou chuť karamelu a křupavých oříšků.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.