Kód: 2447 |

MADAGASCAR 67% hořká čokoláda s růžovým pepřem, skořicí a kardamomem 100g SOKOLATA AGAPITOS

139 Kč 149 Kč Sleva 6 % 139 Kč / 100 g
Skladem (>3 ks)

Hořká 67% ručně vyrobená čokoláda MADAGASCAR z kakaových odrůd Criollo, Forestero a Trinitario v kombinaci s růžovým pepřem, skořicí a kardamomem učaruje všem milovníkům hořké čokolády nejvyšší kvality.

 

Možnosti doručení
Můžeme doručit do:
27.12.2024
Kategorie: Čokolády a pralinky
? výrobek obsahuje: růžový pepř,skořice,kardamom
? bezlepkové: ano
druh čokolády: hořká
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 10 dní

Složení: Madagaskar hořká čokoláda 97% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota Madagaskar, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), 2% růžový pepř, 0,5 % skořice, 0,5% kardamom.

Může obsahovat stopy lepku, mléka, ořechů, sezamu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Sokolata Agapitos kvalitni cokolady ze SoluneFirma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik Sokolata_Agapitos_logoproslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.