Složení: Madagaskar hořká čokoláda 67% (kakaová hmota Madagaskar, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), 2% růžový pepř, 0,5 % skořice, 0,5% kardamom.
Může obsahovat stopy lepku, mléka, ořechů, sezamu.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 2233kJ/534kcal, tuky 38,4g z toho
nasycené mastné kyseliny 23,0g, sacharidy 32,5g z toho cukry 28,7g,
bílkoviny 7,7g, vláknina 12,2g, sůl 0,02g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.