Složení: Madagaskar hořká čokoláda 97% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota Madagaskar, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), 2% růžový pepř, 0,5 % skořice, 0,5% kardamom.
Může obsahovat stopy lepku, mléka, ořechů, sezamu.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Mléčná ručně vyrobená čokoláda JAVA v kombinaci s makadamovými ořechy, růžovým pepřem a kardamomem učaruje všem milovníkům hořké čokolády nejvyšší kvality.
Pěkné hořáká 80% čokoláda s kousky kakaa pro opravdové milovníky hořké čokolády.
Hořká čokoláda s celými neloupanými mandlemi.
Lahodná kombinace čokolády, lískových oříšků a lanýže vám učaruje! Ručně vyrobené pralinky nádherně voní a jakmile je rozbalíte a ochutnáte, budete chtít další!
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Guatemaly ochucená chilli a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší...
RUBY čokoláda je 100% přírodní čokoláda s vysokým podílem kakaa, má lehce ovocnou chuť a bez jakýchkoliv barviv ma přirozeně rubínovou barvu. Ochutnejte "nováčka" mezi...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.