Složení: čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), mléčné čokoládové kousky 10% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné a odtučněné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin). Obsah kakaa 34%.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Hořká, mléčná a bílá čokoláda s vánočním motivem od Sokolata Agapitos 1944. Barvy jsou výhradně přírodní, žádná chemie, jen skvělá čokoláda :-)

Hořká 67% ručně vyrobená čokoláda BRAZIL z kakaových odrůd Trinitario a Amazonian Forastero v kombinaci s kešu, pistáciemi, pomerančem a skořicí učaruje všem milovníkům hořké...

RUBY čokoláda je 100% přírodní čokoláda s vysokým podílem kakaa, má lehce ovocnou chuť a bez jakýchkoliv barviv ma přirozeně rubínovou barvu. Ochutnejte "nováčka" mezi...

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená vanilkou a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší...

Mléčná čokoláda s cappuccinem a kávou nadchne všechny milovníky kávy.

70% hořká čokoláda od Sokolata Agapitos je krásně krémová a extra hořká. Mňam!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.