Složení: mléčná čokoláda s karamelem 95% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné a odstředěné mléko, kakaová hmota, karamelizovaný cukr 1,5%, sójový lecitin, koření, přírodní vanilková příchuť), karamelové hoblinky 4% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, laktóza, sušená syrovátka, kakaová hmota, sójový lecitin, máslový olej (mléko), extrakt ze sladké papriky, aroma a přírodní vanilková příchuť), mořská sůl 1%. Obsah kakaa 30,6%.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.