Složení: čokoláda (34% kakaa - stévia a maltitol, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, vanilín), 10% kešu.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Hořká 67% ručně vyrobená čokoláda BRAZIL z kakaových odrůd Trinitario a Amazonian Forastero v kombinaci s kešu, pistáciemi, pomerančem a skořicí učaruje všem milovníkům hořké...
Designová bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami s motivem lásky s přírodními barvami, originální dárek nejen na Valentýna od vyhlášeného výrobce čokolád Agapitos ze Soluně od...
Bílá čokoláda s pomerančem Artisan Solokata Agapitos 1944.
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená kardamomem, vanilkou, špetkou chilli a skořice a je slazená cukrem z kokosových květů....
Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou 70% hořkou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej pomerančem se sušenými houbami, černým...
100% hořká čokoláda bez cukru s mandlemi, lískovými oříšky, brusinkami a rozinkami pro opravdové milovníky hořké čokolády.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.