Složení: čokoláda 40,4% kakaa - cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), barviva: extrakt z citrónu, kurkumy a spirulíny, koncentrát z červené řepy, ředkve, jablka, černého rybízu a světlice barvířské.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů. 100g. Na čokoládě mohou být různé druhy vánočních ozdob, každá je ručně vyrobená, obrázek je ilustrační.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 2309kJ/552kcal, tuky 36,3g z toho
nasycené mastné kyseliny 21,9g, sacharidy 50,0g z toho cukry 48,6g,
bílkoviny 6,3g, vláknina 3,5g, sůl 0,16g.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Mléčná ručně vyrobená čokoláda JAVA v kombinaci s makadamovými ořechy, růžovým pepřem a kardamomem učaruje všem milovníkům hořké čokolády nejvyšší kvality.

100% hořká čokoláda bez cukru s mandlemi, lískovými oříšky, brusinkami a rozinkami pro opravdové milovníky hořké čokolády.

RUBY čokoláda je 100% přírodní čokoláda s vysokým podílem kakaa, má lehce ovocnou chuť a bez jakýchkoliv barviv ma přirozeně rubínovou barvu. Ochutnejte "nováčka" mezi...

BIO 90% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Guatemaly a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...

BIO 65% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa s BIO mandlemi z ostrova Kea je vyrobená z kávových bobů odrůdy Criollo z Madagaskaru a je slazená cukrem z kokosových květů....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.