Složení: fíky, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, konzervační látka (sorbát draselný), příchutě. Může obsahovat stopy ořechů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Zavařenině řeckých višní ve sladkém sirupu se říká "glyko koutaliou", tady sladkost na lžíci. Vychutnejte si netradiční originál z ostrova Chios. Nejlepší je dát plnou lžíci...

Džem z papriky?? No a proč ne! Sladké florina červené papriky v kombinaci s kdoulí, trochou cukru a citrónu vytváří dokonalou kombinaci. Skvěle chutná se sýrem a pečivem, na...

Zavařenině řeckých mandarinek ve sladkém sirupu se říká "glyko koutaliou", tady sladkost na lžíci. Vychutnejte si netradiční originál z ostrova Chios. Nejlepší je dát jednu...

Výborný džem vyrobený ze 100% z ovoce bez přidaného cukru obsahuje 80% třešní a šťávu z hroznů a citronu. Vychutnejte si 100% přírodní produkt bez konzervantů z řeckého ostrova...

Zavařenině řeckých mini lilků v sladkém sirupu se říká "glyko koutaliou", tady sladkost na lžíci. Vychutnejte si netradiční originál z ostrova Chios.

Domácí marmeláda z čerstvých voňavých zralých řeckých pomerančů bez přidaného cukru podle rodinného receptu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.