Barva medu je světle oranžová. Tymiánový med je považován za potravinu, která má tonické a antiseptické vlastnosti. Podle nedávného průzkumu se zdá, že tymiánový med má silný účinek proti mikroorganismům. Med může přirozeně krystaliozovat mezi 6-18. měsíci. 15gr. tymiánového medu má 52 kalorií.
Obsahuje: glukózu, fruktózu, sacharózu, prolin, draslík, sodík, vápník, mangan, zinek, železo, měď.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Díky bavlníku má tento Superbee med nejvyšší koncentraci peroxidu vodíku než jakákoli jiná řecká medová odrůda, má jedinečnou chuť a poskytuje výjimečně vysokou antibakteriální...
Stejně jako medové oplatky mají Thomas a Costas rádi křupavé ovocné medové kroužky hlavně na snídani. Jsou vyrobené z cereálií oslazené medem bez umělých barviv, přidaného cukru...
V Řecku patří tymiánový med k neoblíbenějším medům, má unikátní aroma a lahodnou chuť. Obsahuje spoustu tělu prospěšných látek a ideálně se hodí do hustého řeckého jogurtu na...
Oblíbené kakaové oplatky Thomase a Costase jsou vyrobené z medu a kakaa bez palmového tuku, bez přidaného cukru a bez konzervantů a budou je milovat i vaše děti.
Kaštanový med jespojený s jedinečnou kvalitou a svou chutí je obzvláště vzácný, protože jeho výroba vyžaduje, aby byly úly se včeličkami přesunuty dokrásného lesa na hoře Athos...
Lahodný tymiánový med z řeckého ostrova Ios ležícího v Kykládském souostroví s přirozeně jantarovou barvou a příjemnou vůní. Med je sbírán na Iosu v limitovaném množství. Jeden...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.