Složení: 100% BIO džus z granátového jablka. Zcela bez konzervantů a bez cukru. Není vyroben z koncentrátu. Před otevření protřepejte. Po otevření uchovejte v lednici a spotřebujte do 5 dnů.
Energetická hodnota na 100ml: 274kJ / 65cal, tuky 0,3g, sacharidy 16g z toho cukry 15g, bílkoviny 0,16g, sůl 0,02g. Kalcium 214mg, vitamín B 24mg, vitamín K 10mg.
250ml.
Výborný, 9 měsíců zralý sýr z Kréty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Vhodný do mnoha řeckých pokrmů nebo jen tak k vínu.
Delikátní zrající sýr z Chiosu z kozího mléka. Svou chuť rozvine nejlépe při pečení třeba s pečenou bramborou, ale skvěle chutná i s dobrým vínem a olivami nebo jen tak na...
10 měsíců zralý sýr z Arty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), chutná skvěle také nastrouhaný na těstovinách. Nejlepší je jen tak...
Uzený středně tvrdý sýr Metsovone je vyroben z kravského mléka a maximálně 20% tvoří mléko ovčí a kozí. Sýr je vytvarován to vysoké "šišky", převázán šňůrkou a pěkně vyuzen. Je...
Delikátní zrající sýr z Chiosu z kravského mléka. Svou chuť rozvine nejlépe při grilování, ale skvěle chutná i s dobrým vínem a olivami nebo jen tak s křupavým chlebem....
Fantastické fíkové chutney je skvělý jako příloha ke každému sýru. Vyzkoušejte a už nebudete nikdy chtít jíst sýry samotné.
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Skvělé domácí chutney z čerstvých fíků a švestek v kombinaci s chilli papričkami a česnekem je ideální ke grilovaným sýrům nebo k masu.
Domácí chutney z granátového jablka bez přidaného cukru je skvělé k tvrdým sýrům, rybám, grilovanému masu, do salátů nebo třeba do sendviče.
Domácí chutney s řeckými rajčátky bez přidaného cukru je výborné s těstovinami, rýží nebo na domácí pizzu. Zkuste ho s omeletou nebo si do něj jednoduše namáčejte křupavé...
Domácí chutney s jahodami bez přidaného cukru je skvělé jako dresing do salátu, k tvrdým sýrům, grilovanému masu nebo k lososovi. Skvěle s ním ochutíte i bagetu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.