Složení: kešu oříšky 87%, bílá mléčná čokoláda s jahodovou příchutí 10% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní barviva: červená řepa, jablko, černý rybíz, karmín, jahodová příchuť), kokos 3%).
Bez konzervantů, palmového oleje či trans mastných kyselin. Vhodné pro vegany.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu. Uschovejte v suchu a chladu.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Řecké pistácie ve spojení s mléčnou čokoládou bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.
Fantastická BIO hořká čokoládová pomazánka je vyrobena pouze ze tří ingrediencí: obsahuje 45% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek a cukr z kokosových květů. A to je vše!...
Lahodné máslo bez přidaného cukru obsahuje 85% oříšků - lískové ořechy, mandle, burské oříšky, kešu a pistácie a lahodnou mléčnou čokoládu od tradičního výrobce čokolád ze...
Fantastická BIO pistáciová pomazánka obsahuje pouze čtyři ingedience: 55% řeckých pistácií, loupané kakaové boby, cukr z kokosových květů a sůl. A to z ní dělá tu nejlepší...
Fantastická BIO hořká čokoládová pomazánka je vyrobena pouze ze čtyř ingrediencí: obsahuje 45% lískových oříšků, banánový prášek, kvalitní kakaový prášek a cukr z kokosových...
Lahodné máslo obsahuje 80% burských oříšků a lahodnou mléčnou čokoládu se slaným karamelem od tradičního výrobce čokolád ze Soluně Sokolata Agapitos. Namažte si domácí lívance...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.