Složení: mandle 85%, mléčná čokoláda bez přidaného cukru 15% (sladidlo stévia a maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma).
Bez konzervantů, palmového oleje či trans mastných kyselin. Vhodné pro vegany.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu. Uschovejte v suchu a chladu.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Lahodnou pomazánku z řeckých lískových oříšků bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.
Lahodná BIO bílá čokoládová pomazánka obsahuje mix lískových oříšků a mandlí, kvalitní kakaový prášek, sušené kokosové mléko a cukr z kokosových květů. Je výborná na palačinky,...
Fantastická BIO hořká čokoládová pomazánka je vyrobena pouze ze čtyř ingrediencí: obsahuje 45% lískových oříšků, banánový prášek, kvalitní kakaový prášek a cukr z kokosových...
Tahini, tedy pasta z namletých a oloupaných sezamových semínek, která se pěstují v okolí městečka Veroia západně od Soluně, je 100% přírodní produkt vyroben z těch nejlepších...
Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte si jí do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření skladovat v chladu. 190gr
Spojení křupavých řeckých mandlí, sladkých zralých pomerančů a kvalitní hořké čokolády je neodolatelné! Užijte si lahodné mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, se...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.