Složení: drcené burské oříšky 34%, ovesné pšeničné vločky 31%, květový med, kakao 7%, karobová mouka, skořice. GMO free.
Může obsahovat stopy dalších ořechů. 80g.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Ručně sbírané fíky z Kymi sušené na slunci. Ochutnejte naprosto skvělé fíky z ostrova Evia z vyhlášené oblasti Kymi, kde se fíky po generace sbírají ručně, suší na slunci a pak...

Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi s mandlemi a vlašskými ořechy v krásném dárkovém balení.

Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi v krásném dárkovém balení.

Mini fíky v sirupu jsou exkluzivně vyrobené z prvních fíků sezóny sbírané začátkem května. Ochutnejte skvělou pochoutku, ručně oloupané mini fíky, jejichž křupavá konzistence...

Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi s vlašskými ořechy a fiky v čokoládě v krásném dárkovém balení.

Na slunci sušené fíku z Kymi plněné mandlemi a vlašskými ořechy v 70% hořké čokoládě jsou lahodné a jako dárek udělají radost všem milovníkům fíků a čokolády. Skvělá kombinace!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.