Složení: hořká čokoláda 34% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sojový lecytin, vanilín), pšeničná mouka, máslo, cukr, kakaový prášek, pasterizované vejce, buar gum, soda bicarbonate, mahleb, skořice, vanilka, potassium sorbate. GMO free.
Může obsahovat stopy ořechů. 160g.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Ručně sbírané fíky z Kymi sušené na slunci. Ochutnejte naprosto skvělé fíky z ostrova Evia z vyhlášené oblasti Kymi, kde se fíky po generace sbírají ručně, suší na slunci a pak...
Skvělé domácí chutney z čerstvých fíků a švestek v kombinaci s chilli papričkami a česnekem je ideální ke grilovaným sýrům nebo k masu.
Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi s vlašskými ořechy a fiky v čokoládě v krásném dárkovém balení.
Ručně vyráběný váleček ze sušených fíků z Kymi z řeckého ostrova Evia s pomerančem, hořkou čokoládou a kakaem je skvělá volba pro zdravou svačinku s pořádnou porcí energie do...
Fíkový sirupu je extrakt z fiků sušených na slunci, vody a listů růžové pelargónie. Sirup lze použít přímo na salát nebo jako osvěžení do jogurtu. Díky své noblesní...
Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi s mandlemi v krásném dárkovém balení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.