Složení: cukr, pšeničná mouka, palmový olej, kukuřičný škrob, sušená syrovátka,odstředěné sušené mléko, laktóza, kakaový prášek, čokoláda (kakaová hmota 50%, kakaové máslo 8,5%, sójový lecitin, fruktóza, dextróza, karamelizovaný cukr 1%, glukózový sirup, máslový koncentrát, příchuť, vanilin, sůl.
Může obsahovat stopy ořechů, buráků, vajec a sezamu.
Uchovejte na suchém a chladném místě.
400g.
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Ručně sbírané fíky z Kymi sušené na slunci. Ochutnejte naprosto skvělé fíky z ostrova Evia z vyhlášené oblasti Kymi, kde se fíky po generace sbírají ručně, suší na slunci a pak...
Ručně vyráběný váleček ze sušených fíků z Kymi z řeckého ostrova Evia se semínky lnu, dýně, slunečnice a sezamu je skvělá volba pro zdravou svačinku s pořádnou porcí energie do...
Ručně vyráběný váleček ze sušených fíků z Kymi z řeckého ostrova Evia s pomerančem, hořkou čokoládou a kakaem je skvělá volba pro zdravou svačinku s pořádnou porcí energie do...
Ručně vyráběná tyčinka ze sušených fíků z Kymi a vlašských ořechů, pořádná porce energie do kapsy. Kombinace měkké konzistence fíků a lehká příchuť skořice a hřebíčku. Křupavé...
Fíkový sirupu je extrakt z fiků sušených na slunci, vody a listů růžové pelargónie. Sirup lze použít přímo na salát nebo jako osvěžení do jogurtu. Díky své noblesní...
Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi s vlašskými ořechy a fiky v čokoládě v krásném dárkovém balení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.