Návod na pečení: předehřejte troubu na 180-200 stupňů. Požadovaný počet položte na pekáč ideálně na pečící papír, potřete olivovým olejem nebo máslem a pečte do zlatova při teplotě 180 stupňů cca 20 minut.
Složení: listové těsto sfoliata 80% (pšeničná mouka, margarin: (rostlinné oleje - palmový, kokosový, bavlníkový, kukuřičný, řepkový, slunečnicový), mono a digliceridy mastných kyselin, sójový lecitin, sůl, potassium sorbate, kyselina citrónová, beta karoten, voda, sůl, cukr. Náplň 20%: mléko 3%, cukr, semolina, vejce, vanilin).
Může obsahovat lepek, laktózu, vejce, hořčičná semínka, sezamová semínka.
Balení: 750g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Společnost EVOIKI ZIMI vznikla v už roce 1984 v na osrtově Evia pod názvem „Zimarika Psahnon“ jako malý rodinný podnik s výrobou tradičních těstovin podle tradičních receptur a za použití pouze těch nejlepších surovin. Během 90. let Evoiki Zimi rozšířila své aktivity ve výrobě produktů z mraženého těsta a později otevřela zastoupení v Chanii na Krétě s další výrobní jednotkou. Největší úspěch má s domácím fillo těstem ve venkovském stylu, s listovým těstem, fillo kataifi těstem a tradičními koláči z listového těsta, pizzami či croissanty. V současné době mohou spotřebitelé najít produkty společnosti ve většině velkých supermarketů po celém Řecku, ale také v menších maloobchodních prodejnách. Vyzkoušejte skvělou pitu na vaší letní grilovačce nebo filo těsto na domácí baklavu.