Složení: BIO ovčí a kozí mléko, jedlá sůl, syřidlo, startovací kultura. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max. 38%.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1604kJ/382kcal, tuky 31,5g z toho nasycené mastné kyseliny 17,3g, sacharidy 0,6g, bílkoviny 23,9g, sůl 2,1g.
Cena za 100g 98,- Kč. Balení o váze 260 - 390g.
Skladujte v lednici při teplotě do +4 stupňů Celsia.
Skvělé velké olivy Prune z Argolidy na Peloponésu jsou přirozeně fermentované a jen lehce solené. Díky fermentaci si zachovávají svou chuť a aroma.
Ručně sbírané oregano z Kréty - nejvíce užívané koření v řecké kuchyni. Bohaté aroma pravého Řecka.
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Originální řecký jogurt z kravského mléka, 10% tuku.
Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na lesbosských...
Bílý kozí sýr vyroběný ručně v podhůří hory Athos na Chalkidiki má tvar připomínající posvátnou horu, obsahuje více jak 90% kozího mléka a zbytek mléka ovčího. Sýr zraje...
Výborný, 9 měsíců zralý sýr z Kréty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Vhodný do mnoha řeckých pokrmů nebo jen tak k vínu.
Uzený středně tvrdý sýr Metsovone je vyroben z kravského mléka a maximálně 20% tvoří mléko ovčí a kozí. Sýr je vytvarován to vysoké "šišky", převázán šňůrkou a pěkně vyuzen. Je...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.