Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko (max 5%).
Balení 250g.
Skladujte při teplotě +2 až +4 st Celsia.

Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...

Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...

100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...

Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.

Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...

Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...

Tvrdý sýr kefalotyri je v Řecku velmi oblíbený na teplou kuchyni. Mix ovčího a kozího mléka je ideálně vyvážený, mírná slanost dodává jídlům skvělou chuť. Kafalotyri lze...

Ghí z pasterizovaného ovčího a kozího mléka z vesnice Mantamados z ostrova Lesbos. Má úžasné aroma a je vhodné pro vaření, smažení a pečení. Neobsahuje mléčné bílkoviny, vhodné...

Originální řecký jogurt z kravského mléka, 10% tuku.

10 měsíců zralý sýr z Arty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka má typicky jemně nasládlou chuť, je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), výborně se hodí na zapečení třeba...

Delikátní zrající sýr z Chiosu z kravského mléka. Svou chuť rozvine nejlépe při grilování, ale skvěle chutná i s dobrým vínem a olivami nebo jen tak s křupavým chlebem....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.