Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, olivový olej 2%, černý pepř 1%, mléčné kultury, syřidlo. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max 38%.
Výživové údaje na 100gr:
Energetická hodnota 1884kJ/455kcal, tuky 39g z toho nasycené mastné kyseliny 28g, sacharidy 0,3g z toho cukry 0,1g, bílkoviny 26g, sůl 2,9g.
Skladujte při teplotě +2 až 4 st Celsia.

Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...

Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...

100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...

Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.

Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...

Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...

Originální řecký jogurt z ovčího mléka, 6% tuku.

Typický řecký, zbožňovaný sýr, který je nedílnou součástí řeckého salátu "choriatiki" stejně jako mnoha dalších pokrmů. Je vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích...

Měkký čerstvý sýr myzithra je v Řecku velmi oblíbený pro svou čerstvou chuť, nejlepší je jen tak s čerstvým chlebem, rajčátky a olivami, ideální je sýr položit na řecký suchar...

Oblíbený tvrdý sýr graviera se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix BIO ovčího a kozího mléka. Sýr je lahodný, jemný a je ideální jen ta nakrájený s...

10 měsíců zralý sýr z Arty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), chutná skvěle také nastrouhaný na těstovinách. Nejlepší je jen tak...

Lahodné kozí mléko Olympos s obsahem tuku 3,7% má nejen skvělou chuť, ale je lehce stravitelné a je přírodním zdrojem vápníku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.