Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, olivový olej 2%, oregáno 1%, mléčné kultury, syřidlo. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max 38%.
Výživové údaje na 100gr:
Energetická hodnota 1884kJ/455kcal, tuky 39g z toho nasycené mastné kyseliny 28g, sacharidy 0,3g z toho cukry 0,1g, bílkoviny 26g, sůl 2,9g.
Skladujte při teplotě +2 až 4 st Celsia.
Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Tvrdý sýr graviera Akanthos z Chalkidiki je vyroben z čerstvého ovčího a kozího mléka a zraje minimálně 12 měsíců. Výsledkem je intensivní jemná chuť sýra, skvělé chutná k...
Delikátní zrající sýr z Chiosu z kozího mléka. Svou chuť rozvine nejlépe při pečení třeba s pečenou bramborou, ale skvěle chutná i s dobrým vínem a olivami nebo jen tak na...
Ghí z pasterizovaného ovčího a kozího mléka z vesnice Mantamados z ostrova Lesbos. Má úžasné aroma a je vhodné pro vaření, smažení a pečení. Neobsahuje mléčné bílkoviny, vhodné...
Měkký čerstvý sýr myzithra je v Řecku velmi oblíbený pro svou čerstvou chuť, nejlepší je jen tak s čerstvým chlebem, rajčátky a olivami, ideální je sýr položit na řecký suchar...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.