Složení: pasterizované ovčí 50% a kozí 50% mléko, sůl, mléčné kultury, syřidlo. Obsah tuku v sušině min. 43%, vlhkost max 56%.
Výživové údaje na 100gr:
Energetická hodnota 1128kJ/271kcal, tuky 22g z toho nasycené mastné kyseliny 14g, sacharidy 0,7g z toho cukry 0,0g, bílkoviny 16,5g, sůl 2,2g.
89,- Kč za 100g. Skladujte při teplotě +2 až 4 st Celsia.
Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Tradiční řecký sýr Manouri je středně měkký čerstvý sýr, který je krémovější než feta, protože se do syrovátky přidává smetana. Je také mnohem méně slaný než feta. Skvěle se...
Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na lesbosských...
Typický řecký, zbožňovaný sýr, který je nedílnou součástí řeckého salátu "choriatiki" stejně jako mnoha dalších pokrmů. Je vyroben z BIO ovčího a kozího mléka od volně se...
Tvrdý sýr vyrobený s ovčího a kozího mléka spolu s olivovým olejem a divokým oregánem, roustoucím v podhůří hory Cholomon na Chalkidiki, dávají sýru jediněčnou pikantní lehce...
Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Saganaki je v Řecku velmi oblíbený smažený sýr, stačí ho jen obalit a šup s ním do oleje! Základem je...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.