Polotvrdý sýr z Kypru, vyráběný z kravského, ovčího a kozího mléka a dochucen mátovými lístky. Má lehce slanou chuť, a protože se při tepelné úpravě neroztéká, je používán zejména na grilování nebo opékání na pánvi.
Složení: čerstvé pasterizované kravské, kozí a ovčí mléko, syřidlo (není živočišného původu), sůl, máta.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1362 kJ/328 kcal, tuky 25,2g z toho nasycené mastné kyseliny 15,4g, sacharidy 2,8g, z toho cukry 2,8g, bílkoviny 22,4g, sůl 2,3g.
Váha balení 250g.
Skladujte v lednici při teplotě od 0 do +6 stupňů Celsia.

Křupavé řecké zelené BIO olivy plněné voňavým česnekem jsou skvělé k vínku nebo jako svěží svačinka.

Milujete řecké olivy? Co si takhle dát velké řecké křupavé zelené olivy ochucené česnekem, citrónem a koriandrem.

Skvělé velké olivy Prune z Argolidy na Peloponésu jsou přirozeně fermentované a jen lehce solené. Díky fermentaci si zachovávají svou chuť a aroma.

Skvělé sušené olivy odrůdy Throumba se sníženým obsahem soli jsou výborné k sýrům nebo do řeckého salátu. Balené v modifikované atmosféře tak, aby si olivy zachovaly svou chuť a...

Milujete řecké olivy? A plněné? Tak tyhle velké řecké křupavé zelené olivy plněné mandlemi vám budou opravdu chutnat!

Výběr oliv Tsounati z krétského venkova. Olivy jsou typické svou drobnou velikostí a lahodnou chutí.

Lahodný tradičně vyráběný jogurt z ovčího mléka z ostrova Lesbos skvělé chutná samotný nebo s řeckým medem a fíky případně dobrou marmeládou a díky kvalitnímu mléku od oveček...

Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix BIO ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na...

Originální řecký jogurt z ovčího mléka, 6% tuku.

10 měsíců zralý sýr z Arty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka má typicky jemně nasládlou chuť, je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), výborně se hodí na zapečení třeba...

Bílý kozí sýr vyroběný ručně v podhůří hory Athos na Chalkidiki má tvar připomínající posvátnou horu, obsahuje více jak 90% kozího mléka a zbytek mléka ovčího. Sýr zraje...

Oblíbený tvrdý sýr graviera se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka. Sýr je lahodný, jemný a je ideální jen tak nakrájený s čerstvým...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.