Složení: 100% pasterizované kozí mléko, bakterie kyseliny mléčné, jedlá sůl, chlorid vápenatý, syřidlo.
Obsah tuku v sušině min. 43%, vlhkost max 56%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1197kJ/289kcal, tuky 25g z toho nasycené mastné kyseliny 18g, sacharidy 0g z toho cukry 0g, bílkoviny 16gr, chlorid vápenatý 300mg, sůl 1,8g.
Skladujte při teplotě +2 až +4 st Celsia.
Balení 150g ve vacuu.
Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Tvrdý sýr vyrobený s ovčího a kozího mléka spolu s olivovým olejem a divokým oregánem, roustoucím v podhůří hory Cholomon na Chalkidiki, dávají sýru jediněčnou pikantní lehce...
Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Saganaki je v Řecku velmi oblíbený smažený sýr, stačí ho jen obalit a šup s ním do oleje! Základem je...
Lahodný tradičně vyráběný jogurt z ovčího mléka z ostrova Lesbos skvělé chutná samotný nebo s řeckým medem a fíky případně dobrou marmeládou a díky kvalitnímu mléku od oveček...
Čerstvé máslo z pasterizovaného ovčího a kozího mléka z vesnice Mantamados z ostrova Lesbos. Má úžasné aroma a nejlepší je na čerstvý chleba, na smažená vajíčka, grilovanou...
Delikátní zrající sýr z Chiosu z kozího mléka. Svou chuť rozvine nejlépe při pečení třeba s pečenou bramborou, ale skvěle chutná i s dobrým vínem a olivami nebo jen tak na...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.