Složení: kozí mléko 8-10%, ovčí mléko, jedlá sůl, syřidlo, startovací kultura. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max. 45%.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1608kJ/383kcal, tuky 33g z toho nasycené mastné kyseliny 18,7g, sacharidy 0,7g, bílkoviny 20,7g, sůl 4,5g.
Cena za 100g 79,- Kč. Sýr je nakrájena a vakuově zabalený do kousků o váze cca 250g.
Skladujte v lednici při teplotě do 2-4 stupňů Celsia.
Skvělé velké olivy Prune z Argolidy na Peloponésu jsou přirozeně fermentované a jen lehce solené. Díky fermentaci si zachovávají svou chuť a aroma.
Ručně sbírané oregano z Kréty - nejvíce užívané koření v řecké kuchyni. Bohaté aroma pravého Řecka.
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Typický řecký, zbožňovaný sýr, který je nedílnou součástí řeckého salátu "choriatiki" stejně jako mnoha dalších pokrmů. Je vyroben z mixu ovčího a kozího mléka od volně se...
Lahodný tradičně vyráběný jogurt z ovčího mléka z ostrova Lesbos skvělé chutná samotný nebo s řeckým medem a fíky případně dobrou marmeládou a díky kvalitnímu mléku od oveček...
Výborný, 9 měsíců zralý sýr z Kréty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Vhodný do mnoha řeckých pokrmů nebo jen tak k vínu.
Typický řecký, zbožňovaný sýr, který je nedílnou součástí řeckého salátu "choriatiki" stejně jako mnoha dalších pokrmů. Je vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.