Složení: kozí mléko 8-10%, ovčí mléko, jedlá sůl, syřidlo, startovací kultura. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max. 45%.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1608kJ/383kcal, tuky 33g z toho nasycené mastné kyseliny 18,7g, sacharidy 0,7g, bílkoviny 20,7g, sůl 4,5g.
Cena za 100g 79,- Kč. Sýr je nakrájena a vakuově zabalený do kousků o váze cca 250g.
Skladujte v lednici při teplotě do 2-4 stupňů Celsia.
Skvělé velké olivy Prune z Argolidy na Peloponésu jsou přirozeně fermentované a jen lehce solené. Díky fermentaci si zachovávají svou chuť a aroma.
Ručně sbírané oregano z Kréty - nejvíce užívané koření v řecké kuchyni. Bohaté aroma pravého Řecka.
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Originální řecký jogurt z kravského mléka, 10% tuku.
Tradiční řecký sýr Manouri vyrobený v malé vesničce Kalambaka přímo pod Meteorami je středně měkký čerstvý sýr, který je krémovější než feta, protože se do syrovátky přidává...
Ghí z pasterizovaného ovčího a kozího mléka z vesnice Mantamados z ostrova Lesbos. Má úžasné aroma a je vhodné pro vaření, smažení a pečení. Neobsahuje mléčné bílkoviny, vhodné...
Lahodný sýr gouda z kravského mléka ochucený černým česnekem je skvělý na těstoviny nebo na zapečenou křupavou bagetku. Černý česnek vzniká karamelizací klasického česneku po...
Měkký čerstvý sýr téměř jako tvaroh - Anthotyro je v Řecku velmi oblíbený pro svou čerstvou chuť, nejlepší je jen tak s čerstvým chlebem, rajčátky a olivami, ideální je s řeckým...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.