Jemná pomazánka z kalamon oliv s bazalkou a česnekem se používá zejména jako dip, ale i do sendvičů, salátů atp. Doporučujeme servírovat se sýrem feta a sluncem sušenými rajčaty...
Skvělé minimálně solené velké olivy Prune z Argolidi na Peloponésu jsou sušené v troubě a díky sušení a minimálnímu množství soli si zachovávají přírodní chuť oliv a aroma.
Křupavé řecké zelené BIO olivy plněné voňavým česnekem jsou skvělé k vínku nebo jako svěží svačinka.
Milujete řecké olivy? Řecké kalamon olivy patří k těm nejoblíbenějším a neobejde se bez nich žádný správný řecký salát choriatiky s fetou.
Milujete řecké olivy? A plněné? Tak tyhle velké zelené olivy z Kréty plněné mandlemi vám budou opravdu křupat! Tedy chutnat!
Milujete řecké olivy? A plněné? Tak tyhle velké řecké křupavé zelené olivy plněné citrónem vám budou opravdu chutnat!
Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Saganaki je v Řecku velmi oblíbený smažený sýr, stačí ho jen obalit a šup s ním do oleje! Základem je...
10 měsíců zralý sýr z Arty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka má typicky jemně nasládlou chuť, je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), výborně se hodí na zapečení třeba...
Oblíbený kyperský Halloumi, náš favorit na letní grilování nebo na přípravu saganaki na pánvi. Položte ogrilované kousky sýra Halloumi na salát a budete mít skvělý oběd.
Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix BIO ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na...
Tvrdý sýr graviera Akanthos z Chalkidiki je vyroben z čerstvého ovčího a kozího mléka a zraje minimálně 12 měsíců. Výsledkem je intensivní jemná chuť sýra, skvělé chutná k...
Jemný, čerstvý sýr z kozího a ovčího mléka z Kréty. Ideální na chléb, na řecký dakos nebo na plnění těstovin.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.