Skladujte v lednici při teplotě do +5 stupňů Celsia.
Baleni 200g.
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Džem vyrobený z čerstvých fíků z Kymi je skvělá do řeckého jogurtu, na palačinky nebo jen tak na mlsání.
Džem vyrobeny z čerstvých černých fíků je skvělá do řeckého jogurtu, na palačinky nebo jen tak na mlsání.
Ochutnejte na slunci sušené fíky z Kymi s vlašskými ořechy z Arkádie ponořené ve fíkovém sirupu bez cukru. Hebká sladká chut těchto fíků se skvěle hodí na luxusní dezert, velmi...
Mini fíky v sirupu jsou exkluzivně vyrobené z prvních fíků sezóny sbírané začátkem května. Ochutnejte skvělou pochoutku, ručně oloupané mini fíky, jejichž křupavá konzistence...
Fíkový sirupu je extrakt z fiků sušených na slunci, vody a listů růžové pelargónie. Sirup lze použít přímo na salát nebo jako osvěžení do jogurtu. Díky své noblesní...
Originální řecký jogurt z kravského mléka, 10% tuku.
Typický řecký, zbožňovaný sýr, který je nedílnou součástí řeckého salátu "choriatiki" stejně jako mnoha dalších pokrmů. Je vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích...
Výborný, 9 měsíců zralý sýr z Kréty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Vhodný do mnoha řeckých pokrmů nebo jen tak k vínu.
Delikátní zrající sýr z Chiosu z kozího mléka. Svou chuť rozvine nejlépe při pečení třeba s pečenou bramborou, ale skvěle chutná i s dobrým vínem a olivami nebo jen tak na...
10 měsíců zralý sýr z Arty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), chutná skvěle také nastrouhaný na těstovinách. Nejlepší je jen tak...
Typický řecký, zbožňovaný sýr, který je nedílnou součástí řeckého salátu "choriatiki" stejně jako mnoha dalších pokrmů. Je vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.