Složení: ovčí a kozí mléko, jedlá sůl, syřidlo, startovací kultura. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max. 38%.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1604kJ/382kcal, tuky 31,5g z toho nasycené mastné kyseliny 17,3g, sacharidy 0,6g, bílkoviny 23,9g, sůl 2,1g.
Cena za 100g 89,- Kč. Balení o váze cca 230 - 390g.
Skladujte v lednici při teplotě do +4 stupňů Celsia.
Skvělé velké olivy Prune z Argolidy na Peloponésu jsou přirozeně fermentované a jen lehce solené. Díky fermentaci si zachovávají svou chuť a aroma.
Ručně sbírané oregano z Kréty - nejvíce užívané koření v řecké kuchyni. Bohaté aroma pravého Řecka.
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Originální řecký jogurt z kravského mléka, 10% tuku.
Delikátní zrající sýr z Chiosu z kravského mléka. Svou chuť rozvine nejlépe při grilování, ale skvěle chutná i s dobrým vínem a olivami nebo jen tak s křupavým chlebem....
Tvrdý sýr vyrobený s ovčího a kozího mléka spolu s olivovým olejem a divokým oregánem, roustoucím v podhůří hory Cholomon na Chalkidiki, dávají sýru jediněčnou pikantní lehce...
Oblíbený kyperský Halloumi, náš favorit na letní grilování nebo na přípravu saganaki na pánvi. Položte ogrilované kousky sýra Halloumi na salát a budete mít skvělý oběd.
Lahodný polotvrdý sýr Kaseri se vyrábí již od podle tradiční receptury na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka, kterého sýr obsahuje necelých 10%, zbytek tvoří...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.