Novinka
Kód: 6169/270 6169/280 6169/290 6169/300 6169/310 6169/320 6169/330 6169/340 6169/350 6169/360 6169/370 Zvolte variantu |

Sýr Graviera z Arty MPAFAS ARTA

240 Kč 249 Kč 258 Kč 267 Kč 276 Kč 285 Kč 294 Kč 303 Kč 312 Kč 320 Kč 329 Kč od 240 Kč 88,93 Kč / 100 g 88,97 Kč / 100 g 89 Kč / 100 g 89,03 Kč / 100 g 89,06 Kč / 100 g 89,09 Kč / 100 g 89,12 Kč / 100 g 89,14 Kč / 100 g 88,89 Kč / 100 g 88,92 Kč / 100 g
Skladem (1 ks) Skladem (3 ks) Skladem (2 ks) Vyprodáno Vyprodáno Skladem (1 ks) Vyprodáno Vyprodáno Skladem (1 ks) Vyprodáno Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Varianta:

10 měsíců zralý sýr z Arty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka má typicky jemně nasládlou chuť, je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), výborně se hodí na zapečení třeba na plněné lilky, ale chutná také nastrouhaný na těstovinách nebo jen tak k vínu s čerstvým chlebem a olivami.

Možnosti doručení
Můžeme doručit do:
25.11.2024 25.11.2024 25.11.2024 - - 25.11.2024 - - 25.11.2024 - 25.11.2024 Zvolte variantu
Kategorie: Sýry, jogurty, máslo a mléko
druh mléka: ovčí,kozí
? kategorie potravin: chlazené nebo mražené, minimální objednávka pro dopravu 500,- Kč
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 10 dní

Tvrdý žlutý sýr je vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích zvířat v oblasti Arty na řecké pevnině v oblasti Epirou. Sýr má bohaté aroma, je velmi často používán na řecké saganaki, kdy se nakrájí na trojúhelníky, obalí moukou a lehce osmaží. Zároveň je skvělý na strouhání např. na těstoviny. Vychutnejte si jej také s naším paprikovo-medovým chutney

Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, jedlá sůl, syřidlo, mléčné kultury. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max. 40%.

Výživové údaje na 100gr: Energetická hodnota 1651,7kJ/394,5 kcal, tuky 32,5gr z toho nasycené mastné  kyseliny 21,9gr, sacharidy 1,3gr, z toho cukry 0,5gr, bílkoviny 23,8gr, sůl 2gr.

Cena za kg 890,- Kč. Balení o váze cca 270-370g. 

Skladujte v lednici při teplotě do +5 stupňů Celsia.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: