Tvrdý sýr vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích zvířat v oblasti Arty na řecké pevnině. Sýr má bohaté aroma, ideální jako sýr k vínu, olivám a čerstvému chlebu. Vychutnejte si jej také s naším paprikovo-medovým chutney.
Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, jedlá sůl, syřidlo, mléčné kultury. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max. 40%.
Výživové údaje na 100gr: Energetická hodnota 1651,7kJ/394,5 kcal, tuky 32,5gr z toho nasycené mastné kyseliny 21,9gr, sacharidy 1,3gr, z toho cukry 0,5gr, bílkoviny 23,8gr, sůl 2gr.
Cena za kg 960,- Kč. Balení o váze cca 270-340g.
Skladujte v lednici při teplotě do +5 stupňů Celsia.
Skvělé velké olivy Prune z Argolidy na Peloponésu jsou přirozeně fermentované a jen lehce solené. Díky fermentaci si zachovávají svou chuť a aroma.
Ručně sbírané oregano z Kréty - nejvíce užívané koření v řecké kuchyni. Bohaté aroma pravého Řecka.
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Originální řecký jogurt z kravského mléka, 10% tuku.
Tradiční řecký sýr Manouri vyrobený v malé vesničce Kalambaka přímo pod Meteorami je středně měkký čerstvý sýr, který je krémovější než feta, protože se do syrovátky přidává...
Oblíbený kyperský Halloumi, náš favorit na letní grilování nebo na přípravu saganaki na pánvi. Položte ogrilované kousky sýra Halloumi na salát a budete mít skvělý oběd.
Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na lesbosských...
Tvrdý sýr vyrobený s ovčího a kozího mléka spolu s olivovým olejem a trochou černého pepře je ideální jako předkrm se sklenkou bílého nebo červeného vína a olivami. Lahodný sýr...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.