Lehká a mírně nakyslá vůně Manouri se podobá čerstvému jogurtu, ale postrádá kyselost fety a jogurtu. Místo toho má oříškovou chuť, jemně pikantní s náznakem ovoce. Má velmi příjemnou poloměkkou strukturu.
Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, smetana, jedlá sůl, syřidlo. Obsah tuku v sušině min. 70%, vlhkost max 60%.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 2260kJ/546kcal, tuky 47,5g z toho nasycené mastné kyseliny 18,24g, sacharidy 1,4g z toho cukry 0,7g, bílkoviny 7,4g, sůl 2,1g.
Cena za Kg 660,- Kč, baleno ve vakuu 2000g - 290g.
Skladujte při teplotě 0-4 st Celsia.
Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Lahodný polotvrdý sýr Kaseri se vyrábí již od podle tradiční receptury na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka, kterého sýr obsahuje necelých 10%, zbytek tvoří...
Oblíbený kyperský Halloumi, náš favorit na letní grilování nebo na přípravu saganaki na pánvi. Položte ogrilované kousky sýra Halloumi na salát a budete mít skvělý oběd.
10 měsíců zralý sýr z Arty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka má typicky jemně nasládlou chuť, je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), výborně se hodí na zapečení třeba...
Ghí z pasterizovaného ovčího a kozího mléka z vesnice Mantamados z ostrova Lesbos. Má úžasné aroma a je vhodné pro vaření, smažení a pečení. Neobsahuje mléčné bílkoviny, vhodné...
Oblíbený tvrdý sýr graviera se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix BIO ovčího a kozího mléka. Sýr je lahodný, jemný a je ideální jen ta nakrájený s...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.