Tip na přípravu: vařte těstoviny v osolené vodě 12 minut. V pánvi na mírném ohni ohřejte olivový olej, přidejte 3-4 stroužky česneku, 2 menší cibule nakrájená na drobno a zlehka do měkka osmahněte. Potom přidejte sklenici bílého suchého vína a jednu sklenici loupaných rajčat a nechte povařit do měkka. Nakonec přidejte bazalku, trochu dobrého extra panenského olivového oleje, sůl a pepř. Promíchejte hotové těstoviny s omáčkou a servírujte posypané typickým krétským sýrem Graviera. Dobrou chuť!
Složení: pšeničná mouka, voda.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.