Recept: Zeleninový trachanas se sýrem katiki (měkký sýr z kozího a ovčího mléka).
Budete potřebovat 100g zeleninového trachanasu, 700ml vařící vody, nakrájené kalamon olivy, 2 polévkové lžíce sýru katiki nebo podobného měkkého tvarohového sýra, olivový olej, sůl a pepři.
V osolené vařící vodě povařte trachanas cca 12-15 minut. Přidejte olivy, sýr a pepř. Podávejte s opečeným chlebem.
Složení: vysoce kvalitní standardní a tvrdá pšeničná mouka durum, krupicová mouka semolina, rajčata, papriky florina, zelené papriky, mrkev, petržel, sladká paprika, cibule, droždí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodinné tradiční ručně psané recepty babičky Anny začala jednoho dne její dcera Irini zkoušet ve své kuchyni a v roce 1987 začala její profesionální cesta pod značkou „Mama Eirine“. Těstoviny jsou vyráběné vždy z těch nejkvalitnějších ingrediencí z Řecka, vždy ručně hnětené těsto a výsledek je jedinečný.
Kromě vysoce kvalitní pšeničné mouky z tvrdé pšenice durum používají pouze čerstvou zeleninu, kterou sami vybírají a myjí, aby si byli jisti kvalitou. Nepoužívají žádné přísady, konzervační látky či prášky,
nepřidávají sůl. Jsou-li v těstovinách vejce nebo mléko, vždy jsou čerstvé. Jogurt používaný v trachanasu je domácí! Téměř všechny produkty jsou vhodné pro vegany a vegetariány.
Vyzkoušejte kvalitní těstoviny plné chuti a recepty babičky Anny na skvělá a jednoduchá jídla.