Složení: celozrnná mouka (ječmenná 70%, pšeničná), sůl, kvasnice. 0% cholesterolu, bez konzervantů.

Jemná pomazánka z kalamon oliv s bazalkou a česnekem se používá zejména jako dip, ale i do sendvičů, salátů atp. Doporučujeme servírovat se sýrem feta a sluncem sušenými rajčaty...

Zralé řecké lilky s voňavými rajčátky s extra panenským olivovým olejem se snoubí v této skvělé omáčce. V troubě pečený lilek dává jídlu jemnou chuť a kombinace koření s...

Jemná a krémová pasta s oblíbeným sýrem feta a oregánem se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary dakos.

Jemná pomazánka z cirzny s česnekem a sezamovou pastou je výborná jako dip ke grilované zelenině nebo masu, skvělá je také v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary...

Pomazánka z pečeného lilku a rajčátek s trochou oblíbeného sýru feta a česneku je výborná na opečený chleba nebo ke grilované zelenině. Dobře se hodí i na těstoviny.

Jemná a krémová pasta ze zelených oliv s trochou olej a kořením se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé...

Křupavé a zdravé tyčinky ručně vyrobené z celozrnné mouky jsou plné zdravých semínek, skvělé se hodí na odpolední svačinu třeba k sušené šunce a kousku sýra. Bez palmového tuku...

Křupavé critsini s pšeničné mouky se sezamem jsou ideální k řeckým pomazánkám z fety, z lilku nebo k řeckým sýrům a olivám s trochou pomazánky ze sušených rajčátek.

Krétské celozrnné sušenky bez cukru s kakaem můžete mlsat, i když nesmíte cukr. Užijte si křupavé sušeny k vaší odpolední kávě.

Oblíbené krétské suchary s oregánem jsou křupavé, voňavé ručně vyrobené ručně na samém jihu Kréty v tradiční pekárně. Skvělé jsou k pivu, na řecký salát, ke grilovanému masu...

Ručně dělané pomerančové sušenky se skořicí jemně posypané sezamem jsou skvělé k snídani s jogurtem nebo k odpolední kávě jako křupavá svačinka.

Oblíbené krétské sušenky s karobem jsou vyrobené ručně, obsahují olivový olej a jsou lehce posypané sezamem. Jsou skvělé na svačinku k odpolední kávě a díky karobu jsou lahodné....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodinná pekárna To Manna rodiny Tsatarokanis začala s pečením tradičních krétských sucharů zvaných "paximádi" již v roce 1948. Jako první začali prodávat balené suchary v Řecku. Podle tradičních krétských receptů, s láskou a za použití přírodních ingrediencí začali postupně rozšiřovat nabídku pekařských produktů. V malé vesnici Platanos nedaleko města Chania na západě Kréty pokračují s výrobou v dnes již moderní pekárně a vyvážejí své produkty do mnoha zemí. Stále však platí, že jejich produkty jsou nejen chutné, ale také zdravé a jsou vyrobeny bez umělých dochucovadel či konzervantů.
Ochutnejte skvělé krétské suchary s čerstou zeleninou a řeckými sýry.